Priser-Frisør Hans . Østerbro

Priser-Frisør Hans . Østerbro

Priser-Frisør Hans . Østerbro til og med 0102 2017

Dame klip og styling kr. 512,-

Herre klip                   Kr. 481,-

Børne klip venligst ring.

Farve                     fra Kr. 475,-

Striber/reflexer     fra Kr. 491,- 915,-

Vi regulerer vores priser d. 1 feb. hvert år.

Vores regulering vil være betinget af vores varer og husleje, d v s at det er norm indexet der bestemmer pris sammensætningen.

Vores ønske er , at alle priser holdes i ro, men det bestemmer vi desværre ikke selv.

Mange spørger os om vores “skæve” priser.

Det kommer sig af, at min gamle arbejdsgivers priser  endte på 10,for at skabe en forskel, da jeg selv startede i 1990, satte jeg priserne op med kr. 7,- og gennem årene har de procent ændringer af priserne givet disse priser.

Når vi beder dig henvende med børne priser , så er det fordi, at der er enorm forskel på børns tilgang til , det at blive klippet.

Nogen nyder det , mens andre er indifferent, men der er også nogen der går helt amok.

For os som frisører betyder det intet, men på tiden gør det . Vi har meget små børn som klippes på 5 minutter prisen er kr.100,- men et barn med samme frisyre og alder kan meget vel komme til at betale kr. 381,- efter en lang times arbejde mellem tåre og tilbud om en masser slik i varieret smag.

Farvninger og reflexer / striber kan ligeledes varierer i pris. hvor mange gange skal der farves. for eks  første farvning kr. 475 næste og derefter kr. 375. Det er umuligt at give den eksakte pris uden vi har set håret.

Er  der hjemme farve så tal med Marianne, det er hun mere end specialist i.

der er mange unge piger forsøg på hjemme farver for derefter er gået helt amok. derfor – brug Marianne og dit resultat er sikret, men prisen bliver stadigvæk Høj.

Priser-Frisør Hans . Østerbro

alttilmig.dk