Priser – Frisør Hans . Østerbro

  • Dame-klip og styling kr. 512,-
  • Herre-klip kr. 481,-
  • Farve fra kr. 475,-
  • Striber/reflekser fra kr. 491,- / 915,-
  • Børne-klip venligst ring.

Vi regulerer vores priser d. 1 feb. hvert år.

Vores regulering vil være betinget af vores varer og husleje, dvs. at det er normindekset der bestemmer prissammensætningen.

Vores ønske er, at alle priser holdes i ro, men det bestemmer vi desværre ikke selv.

Mange spørger os om vores “skæve” priser. Det kommer sig af, at min gamle arbejdsgivers priser endte på 10 kr. For at skille mig ud, da jeg selv startede i 1990, satte jeg priserne op med kr. 7,-, og gennem årene har procentændringerne af priserne givet disse “skæve” priser.

Når vi beder dig henvende dig med hensyn til børnepriser, så er det fordi, at der er enorm forskel på børns tilgang til det at blive klippet.

Nogen nyder det, mens andre er indifferente, men der er desværre også nogen, der går helt amok.

For os, som frisører, betyder det intet, men på tiden gør det. Vi har meget små børn som klippes på 5 minutter og der er prisen kr. 100,-. Men et barn med samme frisure og alder kan meget vel komme til at betale kr. 381,- efter en lang times arbejde med tåre og tilbud om en masser slik i varieret smag.

Farvninger og reflekser / striber kan ligeledes variere i pris, alt efter hvor mange gange der skal farves. F.eks.: første farvning kr. 475,- næste farvning og derefter kr. 375,-. Det er umuligt at give den eksakte pris uden, at vi har set håret.

Er der tale om hjemmefarve så tal med Marianne, det er hun mere end specialist i.

Der er mange unge piger, der forsøger sig med hjemmefarver for derefter at gå helt amok. Derfor: brug Marianne, og dit resultat er sikret, men prisen bliver stadigvæk høj.

Priser-Frisør Hans . Østerbro